sampai habis ye..! MELABUR UNTUK KEUNTUNGAN? Tidak dinafikan sifat saham yang dikatakan ‘high risk, high profit’ menjadi tarikan utama mereka yang mula berjinak-jinak nak melangkah ke dunia melabur ni. Mana…

…ini berlaku, sistem JomPAY iaitu pembayaran melalui perbankan internet diwujudkan. Senang nak bayar, risiko tunggakan PTPTN pun hilang. Macam mana? Jangan risau, teruskan membaca, sambil-sambil tu boleh terus buat pembayaran…

saham ni. Serahkan saja pada pegawai bank yang bertugas settle kerja anda. ‘RM 500 je? Tak boleh ke kalau nak labur lebih lagi?’ Kalau nak start dengan hanya RM 500…