…MODAL (CAPITAL GAIN) Bahasa mudah nak faham cara buat keuntungan macam ni, ‘untung bila anda beli dengan harga yang rendah dan jual dengan harga yang tinggi ataupun apabila anda beli…

…pembayaran menggunakan telefon bimbit anda. CARA PEMBAYARAN PTPTN MELALUI JOMPAY Nak buat pembayaran melalui JomPAY ni tak akan dikenakan apa-apa caj pun, tetapi anda memerlukan biller code dan reference no,…

…paling tinggi di Malaysia. Menarik? Semakin berminat? Ayuh teruskan membaca! 2 – CARA MELABUR SAHAM KOPERASI BANK RAKYAT Okay, dah faham apa itu saham koperasi sekarang ni berkobar-kobar nak mohon…

…melayang-layang. ‘Aduh macam mana nak melabur dengan selamat ni?’ Jangan risau, Pakar wang kali ini membawa anda cara mengenalpasti skim cepat kaya dengan 5 cara mudah. PENIPUAN SKIM CEPAT KAYA…

…berbelanja. Jangan pernah berputus asa dan teruskan usaha. Semoga tips-tips ini semua dapat membantu anda untuk menjadi mereka yang berhemah dalam berbelanja dan bebas daripada hutang. Cara nak tengok baki…

…bateri nak kira sama-sama ye.. Pengiraan Zakat dan Medium Pembayaran Cara pengiraan zakat pendapatan: Untuk makluman anda, terdapat dua cara untuk anda mengira pembayaran zakat pendapatan anda iaitu; Pengiraan Zakat…