…sampai habis ye..! MELABUR UNTUK KEUNTUNGAN? Tidak dinafikan sifat saham yang dikatakan ‘high risk, high profit’ menjadi tarikan utama mereka yang mula berjinak-jinak nak melangkah ke dunia melabur ni. Mana…

…telah pun disenaraikan seperti di bawah; Sekiranya anda nampak bank anda ada di gambar di atas, dah boleh start bayar hutang PTPTN lah sekarang ni. Tak payah pergi kaunter, melalui…

…berkesan menjadikan anda lebih dipercayaai. Dipercayai mendatangkan Authority kepada anda. Sama seperti google menilai sesuatu page. Google meletakkan page anda dihalaman pertama kerana : 1. Kata kunci yang baik 2….

…sekitar mereka. Cara Download Aplikasi MySejahtera Aplikasi MySejahtera KKM ini boleh dimuat turun atau download di Google Play, App Store, dan AppGallery. Tekan pautan ini untuk capaian terus : Muat…

…mencari ‘Hot Spot’ COVID-19 di sekitar mereka. Cara Download Aplikasi MySejahtera Aplikasi MySejahtera KKM ini boleh dimuat turun atau download di Google Play, App Store, dan AppGallery. Tekan pautan ini…

…semudah yang dikatakan mereka mengambil jalan mudah. Kewarasan akal fikiran dalam menentukan mana yang betul ataupun salah dikaburi dengan wang ringgit yang dijanjikan. Yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran,…

…akan ditolak untuk cas tambah nilai Pas My30 yang dilanggan akan diaktifkan sebaik sahaja anda menyentuh pas di pintu masuk rangkaian RapidKL. Selepas pas berjaya diaktifkan untuk pembaharuan secara otomatik,…