sampai habis ye..! MELABUR UNTUK KEUNTUNGAN? Tidak dinafikan sifat saham yang dikatakan ‘high risk, high profit’ menjadi tarikan utama mereka yang mula berjinak-jinak nak melangkah ke dunia melabur ni. Mana…

telah pun disenaraikan seperti di bawah; Sekiranya anda nampak bank anda ada di gambar di atas, dah boleh start bayar hutang PTPTN lah sekarang ni. Tak payah pergi kaunter, melalui…

…berkesan menjadikan anda lebih dipercayaai. Dipercayai mendatangkan Authority kepada anda. Sama seperti google menilai sesuatu page. Google meletakkan page anda dihalaman pertama kerana : 1. Kata kunci yang baik 2….

semudah yang dikatakan mereka mengambil jalan mudah. Kewarasan akal fikiran dalam menentukan mana yang betul ataupun salah dikaburi dengan wang ringgit yang dijanjikan. Yang dikejar tak dapat, yang dikendong berciciran,…

pada 30 Disember 20xx Harga Belian: RM 225,000 Unit: 150,000 Diberikan contoh situasi: Dividen Bank Rakyat 15% setahun (anggaran) Dividen akan dikira ke atas saham 150,000 unit. Dividen setahun: 15%…

berbelanja dan bebas daripada hutang. https://pakarwang com/more-cara-semak-hutang-singer semak baki hutang motor singer semakan hutang singer Cara nak tengok baki hutang singer cara semak baki hutang singer semak baki pinjaman singer…

di Melaka tetapi bekerja di Johor, lebih sekiranya zakat pendapatan anda dikeluarkan di Johor. Tetapi, Tidak menjadi satu masalah sekiranya anda ingin mengeluarkan zakat pendapatan di negeri asal anda sekiranya…