Apakah kesan bahaya hutang melebihi kemampuan kita? Hutang keliling pinggang nak tidur malam pun tak senang. Apakah kesan bahaya hutang pada kehidupan anda sebenarnya? Hutang bukan lagi satu fenomena asing…

berbelanja dan bebas daripada hutang. https://pakarwang com/more-cara-semak-hutang-singer semak baki hutang motor singer semakan hutang singer Cara nak tengok baki hutang singer cara semak baki hutang singer semak baki pinjaman singer…

sampai habis ye..! MELABUR UNTUK KEUNTUNGAN? Tidak dinafikan sifat saham yang dikatakan ‘high risk, high profit’ menjadi tarikan utama mereka yang mula berjinak-jinak nak melangkah ke dunia melabur ni. Mana…

untuk tidak membayar hutang mereka. Apatah lagi dengan kecanggihan teknologi masa sekarang dimana semua urusan boleh settle dengan hujung jari anda saja. ‘Malas lah nak pergi kaunter PTPTN, nak keluar…

…menampung hutang lama yang anda tidak mampu bayar. Tiada kesudahan dalam cara anda menyelesaikan masalah hutang anda sekiranya anda terus berhutang. Dengan adanya simpanan yang kukuh, contohnya, anda menyimpan di…

Cara dia operasi, bila orang datang nak pinjam duit, along ini akan suruh anda sign “side” agreement. Kononnya mereka ini mengikut undang-undang pinjaman. ? Ketahuilah “Agreement” tersebut sebenarnya tidak diiktiraf…