…berbelanja. Jangan pernah berputus asa dan teruskan usaha. Semoga tips-tips ini semua dapat membantu anda untuk menjadi mereka yang berhemah dalam berbelanja dan bebas daripada hutang. Cara nak tengok baki…

…pakai Myvi je, member semua pakai Honda.’ Sibuk tiru gaya hidup orang lain kita berbelanja secara boros asalkan dapat apa yang diinginkan. Bila tiba masa nak bayar hutang, tepuk dahi…

…Cuba join seminar-seminar cara melabur dalam saham percuma yang dianjurkan oleh kerajaan dan pakar-pakar pelaburan. Jangan terus ikut seminar advance dimana anda perlu bayar ribu-riban. Nak lagi senang? Belajar daripada…

…ke?’ Eh, tak susah pun malah ini merupakan salah satu cara pembayaran semula hutang PTPTN yang paling cepat dan dijamin selamat. Belajar sekali pun anda dah boleh faham. Jadi, entri…

…untuk menampung hutang lama yang anda tidak mampu bayar. Tiada kesudahan dalam cara anda menyelesaikan masalah hutang anda sekiranya anda terus berhutang. Dengan adanya simpanan yang kukuh, contohnya, anda menyimpan…

…paling tinggi di Malaysia. Menarik? Semakin berminat? Ayuh teruskan membaca! 2 – CARA MELABUR SAHAM KOPERASI BANK RAKYAT Okay, dah faham apa itu saham koperasi sekarang ni berkobar-kobar nak mohon…