anda tidak mempunyai skillset yang diperlukan untuk survive dalam dunia pelaburan saham, jangan terburu-buru untuk memulakan pelaburan. ‘Ish, kawan-kawan aku semua dah lama melabur, untung pun dah puluh ribu diorang…

ini berlaku, sistem JomPAY iaitu pembayaran melalui perbankan internet diwujudkan. Senang nak bayar, risiko tunggakan PTPTN pun hilang. Macam mana? Jangan risau, teruskan membaca, sambil-sambil tu boleh terus buat pembayaran…

Kemudian login menggunakan butiran yang telah anda daftarkan sebelum ini (untuk pendaftaran buat kali pertama anda perlu klik butang ‘CREATE ACCOUNT’ untuk menggunakan servis di MyEG) Pergi ke pautan e-Services…

kelayakan atau syarat untuk menyertai pelaburan Bank Rakyat ini terbahagi kepada dua iaitu individu dan syarikat-syarikat koperasi. KELAYAKAN INDIVIDU Berumur 18 tahun ke atas Bumiputa yang beragama Islam Bumiputra bukan…