…anda jadi pakar dalam pelaburan ini. Bukan untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. ‘Okay lepas tu macam mana pulak nak mohon saham?…

…pembayaran perbankan internet. CARA PEMBAYARAN DAN BANK YANG TERLIBAT Dah dapat biller code dan reference no nak buat macam mana pula? Senang je, anda pergi ke online bank anda masing-masing….

…melutut ke bumi pun tak mampu nak bayar. Pendapatan bulanan semua habis pada hutang. Haaa, macam mana nak survive perbelanjaan untuk yang lain? Golongan muda khususnya mudah terperangkap dengan situasi…

…PENGURUSAN WANG KWSP beli motorsikal menggunakan wang kwsp surat rayuan pengeluaran wang cara mengeluarkan caruman kwsp untuk pendidikkan anak contoh surat memohon untuk pengeluaran wang simpanan keluarkan kwsp untuk kahwin…

…ni? Tiada Power of Compounding/Accumulating Interest Alamak, cakap jawa pulak macam mana nak faham? Dalam bahasa melayu nya, dividen yang anda terima WAJIB anda cash out. Duit anda itu tak