…anda jadi pakar dalam pelaburan ini. Bukan untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. ‘Okay lepas tu macam mana pulak nak mohon saham?…

…pembayaran perbankan internet. CARA PEMBAYARAN DAN BANK YANG TERLIBAT Dah dapat biller code dan reference no nak buat macam mana pula? Senang je, anda pergi ke online bank anda masing-masing….

…akan mudah ditolak. Walaupun gajinya masih besar. Pinjaman yang bagus di mata bank adalah pinjaman seperti pinjaman rumah dan kereta yang mana pinjaman secure loan. Lagi banyak pinjaman perumahan seseorang…