…interest pinjaman kereta 2018, pinjaman kereta bank rakyat, kadar interest pinjaman kereta 2017, interest pinjaman kereta 2018, interest pinjaman kereta terpakai 2018, interest pinjaman kereta 2018-19, pinjaman kereta terpakai, pinjaman…

…ke 15888 Contoh: JPJ Saman DEF5678 KESIMPULAN ‘Eh senangnya check saman online macam ni, tutorial pun nampak mudah’ Sambil menyelam minum air, sambil anda check saman tu anda boleh bayar…

Diskaun 70% Saman JPJ / SPAD: Semakan Saman Online. Berita baik bagi mereka yang ada saman tertunggak. Sempena bulan kemerdekaan JPJ, SPAD menawarkan diskaun bagi saman yang dikeluarkan. Pakar Wang…

…semula kereta itu. Cari kereta pada perbatuan rendah atau sederhana. 6. CURIGA HARGA MURAH Jangan cepat teruja jika ada kereta dijual sangat murah. Sesiapa pun mahu menjual kereta mereka pada…

nak tangguhkan pengambilan kereta anda. Dalam tempoh itu, macammacam dia boleh buat pada kereta tu. Jual, rosakkan, atau mungkin hilangkan terus. ? Lepas tu syarikat istihar bankrap. Apa susah syarikat…

…sampai habis ye..! MELABUR UNTUK KEUNTUNGAN? Tidak dinafikan sifat saham yang dikatakan ‘high risk, high profit’ menjadi tarikan utama mereka yang mula berjinak-jinak nak melangkah ke dunia melabur ni. Mana

…untuk tidak membayar hutang mereka. Apatah lagi dengan kecanggihan teknologi masa sekarang dimana semua urusan boleh settle dengan hujung jari anda saja. ‘Malas lah nak pergi kaunter PTPTN, nak keluar…