…sedang cuba mengurangkan risiko. 5. SEMAK PERBATUAN (MILEAGE) Kereta yang jauh atau kerap berjalan, secara normal akan cepat haus dan lusuh. Lagi tinggi nilai perbatuan (jauh berjalan), lagi rendah nilai…

…teguh menyelesaikan risiko-risiko yang datang tanpa diduga. Tambah pula insurans tiada, keselamatan keluarga ternoda. Kita tidak tahu bila atau dimana kita akan ditimpa kemalangan di atas jalan raya, semakin bertambah…

…anda jadi pakar dalam pelaburan ini. Bukan untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. ‘Okay lepas tu macam mana pulak nak mohon saham?…

…pembayaran perbankan internet. CARA PEMBAYARAN DAN BANK YANG TERLIBAT Dah dapat biller code dan reference no nak buat macam mana pula? Senang je, anda pergi ke online bank anda masing-masing….

Semak saman trafik secara online & SMS? Sekarang ni check apa-apa pun mudah dengan adanya teknologi yang makin lama makin canggih. Nak tahu ada saman yang tertunggak? Ataupun tanpa…