…akan dilaksanakan di: Semua pejabat JPJ negeri dan cawangan Pusat Transformasi Bandar (UTC) Saluran pembayaran lain JPJ seperti portal mySIKAP JPJ, kiosk JPJ dan JPJ Mobile. Semak Saman Online Semak

…Pengenalan Hantar ke 15888 Contoh: POLIS SAMAN 654321870912 Cara semak saman JPJ SMS Taip JPJ Saman<jarak>No. KP Hantar ke 15888 Contoh: JPJ Saman 654321870912 ATAU Taip JPJ Saman<jarak>No. Kenderaan Hantar…

semak harga pasaran, anda dah boleh bersedia menjual hartanah anda. Bagimana Jika Semak Harga Pasaran Hartanah Guna Ejen Hartanah? Saluran untuk semak harga pasaran hartanah ini ada banyak. Tapi yang…

…sampai habis ye..! MELABUR UNTUK KEUNTUNGAN? Tidak dinafikan sifat saham yang dikatakan ‘high risk, high profit’ menjadi tarikan utama mereka yang mula berjinak-jinak nak melangkah ke dunia melabur ni. Mana

…untuk tidak membayar hutang mereka. Apatah lagi dengan kecanggihan teknologi masa sekarang dimana semua urusan boleh settle dengan hujung jari anda saja. ‘Malas lah nak pergi kaunter PTPTN, nak keluar…

…favourite menjadi rebutan mereka yang minat melabur. ‘Uish, hebat sangat tu. Macam mana ye nak try melabur saham koperasi Bank Rakyat ni?’ Haaa, jangan risau! Anda berada di tempat yang…

…Malaysia yang melepasi syarat cukai pendapatan perlu membayar cukai tersebut kepada kerajaan. Jadi macam mana nak tahu yang anda layak? Berdasarkan perkongsian pengiraan cukai pendapatan di atas, kira jumlah keseluruhan…