…jadi pakar dalam pelaburan ini. Bukan untuk orang lain, tapi untuk diri sendiri. Hendak seribu daya, tak hendak seribu dalih. ‘Okay lepas tu macam mana pulak nak mohon saham? Kat…

Jumlah pelepasan zakat pendapatan: Perbelanjaan sendiri = RM 10000 Perbelanjaan isteri: 1 orang = RM 4000 Perbelanjaan anak-anak: 3 orang × RM 1000 = RM 3000 Beri pada mak ayah:…

cuma sedikit dinilai pada tahun 2018. Begitulah serba ringkas untuk mendapat halaman pertama di halaman pencari Google atau lainlain. Untuk lebih detail anda boleh baca di http://panduanim.com/teknik-seo/ Cuba perhatikan gambar…

favourite menjadi rebutan mereka yang minat melabur. ‘Uish, hebat sangat tu. Macam mana ye nak try melabur saham koperasi Bank Rakyat ni?’ Haaa, jangan risau! Anda berada di tempat yang…

ke bumi pun tak mampu nak bayar. Pendapatan bulanan semua habis pada hutang. Haaa, macam mana nak survive perbelanjaan untuk yang lain? Golongan muda khususnya mudah terperangkap dengan situasi seperti…